Rólunk

Irattárunk Pátyon az M1 Budapest Prologis Ipari Park területén található. Irattárunk a törvényi előírások teljeskörű figyelembevételével és betartásával került kialakításra.

A dokumentumkezelés mint szolgáltatás minden cég számára rendkívül fontos, de különösen ott, ahol nagy mennyiségű iratanyag keletkezik, és ezek tárolása fizikai korlátokba ütközik az adott vállalatnál.

A PFM Zrt. dokumentumkezelési üzletága minden ügyfél igényt rendkívül gyorsan és rugalmasan kezel, köszönhetően a gyors döntéshozatalnak és a nagymúltú szakmai ismereteinknek.

Cégfilozófiánk minőségi szolgáltatások nyújtása a megrendelő egyedi igényeinek figyelembevételével. Nagy hangsúlyt fektetünk az adatvédelemre.

A cégünk által tárolt adatok, legyen az akár fizikai vagy elektronikus, a GDPRban szabályozott feltételrendszernek teljeskörűen megfelelnek, melyet Ügyfeleinkkel kötött szolgáltatási szerződésünk is teljeskörűen lefed. Az Ügyfeleinknél található adatokat nem tudjuk megvédeni, azonban az általunk tárolt adatok védelmét teljeskörűen biztosítjuk.

Munkatársaink a dokumentumkezelés területén több éves levéltári, irattárosi szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Referenciáink között szerepel számos állami intézmény, pénzintézet  és nagyvállalat.

Anyavállalatunkkal közösen ügyfeleink számára teljeskörű Facility Management szolgáltatást tudunk biztosítani. Nézze meg a B+N oldalát!

Bízunk benne, hogy tevékenységünkkel az Ön vállalkozásának jövőbeli sikereihez hozzájárulhatunk!