Rólunk - Dokumentumkezelés biztonságosan

Dokumentumkezelés biztonságosan, cégeknek, intézményeknek. Munkatársaink dokumentumok kezelése területén több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Dokumentumkezelési üzletágunk, irattárunk Pátyon az M1 Budapest Prologis Ipari Park területén található. Irattárunk a törvényi előírások teljeskörű figyelembevételével és betartásával került kialakításra.

Nagy mennyiségű iratanyag kezelése - dokumentumkezelés felsőfokon

A dokumentumkezelés mint szolgáltatás minden cég számára rendkívül fontos, de különösen ott, ahol nagy mennyiségű iratanyag keletkezik, és ezek tárolása fizikai korlátokba ütközik az adott vállalatnál.

A PFM Zrt. dokumentumkezelési üzletága minden ügyfél igényt rendkívül gyorsan és rugalmasan kezel, köszönhetően a gyors döntéshozatalnak és a nagymúltú szakmai ismereteinknek.

Cégfilozófiánk minőségi szolgáltatások nyújtása a megrendelő egyedi igényeinek figyelembevételével. Nagy hangsúlyt fektetünk az adatvédelemre.

A cégünk által tárolt adatok, legyen az akár fizikai vagy elektronikus, a GDPRban szabályozott feltételrendszernek teljeskörűen megfelelnek, melyet Ügyfeleinkkel kötött szolgáltatási szerződésünk is teljeskörűen lefed. Az Ügyfeleinknél található adatokat nem tudjuk megvédeni, azonban az általunk tárolt adatok védelmét teljeskörűen biztosítjuk.

Dokumentumkezelés felsőfokon - PFM Zrt. dokumentumok kezelése

Több éves tapasztalat dokumentumok kezelése területén

Munkatársaink a dokumentumkezelés területén több éves levéltári, irattárosi szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Dokumentumkezelési és dokumentumtárolási referenciáink között szerepel számos állami intézmény, pénzintézet  és nagyvállalat.

Anyavállalatunkkal közösen ügyfeleink számára teljeskörű Facility Management szolgáltatást tudunk biztosítani. Nézze meg a B+N oldalát!

Bízunk benne, hogy tevékenységünkkel az Ön vállalkozásának jövőbeli sikereihez hozzájárulhatunk!

Segíthetünk?

PFM ZRT. - TELJESKÖRŰ DOKUMENTUM MENEDZSMENT, DOKUMENTUMKEZELÉS

M1 Üzleti Park Páty - Prologis Park, Telefon:+36 20 287 4701, +36 30 200 6271

Vegye fel velünk a kapcsolatot: https://pfm.hu/elerhetosegek/